Hovězí kýta bez kosti
310,00 Kč/kg
Jedno z nejkvalitnějších mas na hovězím kuse. Maso může být mírně protučnělé, což zaručuje šťavnatost hotového pokrmu. Maso je možno upravovat dušením ,pečením na závitky a samozřejmě se hodí i na grilování plátků.
Popis
To správné hovězí maso má mramorovou kresbu. Tuk, který ji tvoří, je nejen při grilování hlavním nositelem chuti i vůně. Čím více je maso mramorované, tím více je křehčí. Naše plemeno české strakaté se vyznačuje ideálním poměrem tuku a svaloviny. Zaručuje ideální chuť i křehkost masa. Obojí ještě podtrhujeme tou správnou dobou zrání.
O jaké maso se jedná?
U nás nemusíte mít při nákupu žádné obavy o původ, kvalitu či skladování. Maso pochází z kýty mladých býčků, přibližně ve věku 22 měsíců. Krmíme je výhradně surovinami, které sami pěstujeme i sklízíme na polích a lukách zde, pod Orlickými horami.